Føler du dig fortravlet og stresset? Glemmer du vigtige ting og aftaler? Siger andre til dig at dit humør har ændret sig? – så er NADA eller et besøg på AqVita NADA Café måske lige dét, du  har brug for…

Hvad er NADA? – NADA er den mest beroligende form for akupunkturbehandling som du kan få. NADA stilner både sindet og kroppen og fremmer dermed over tid både indsigt omkring og overskud til at udføre de nødvendige ændringer, som skal til for at komme ud af stressmøllen og genvinde den indre balance.

Du kan booke tid til individuel NADA her.

Eller du kan booke tid til en af Vores NADA Caféer som altid afholdes i små grupper (max. 6 personer) og vil blive annonceret her på siden. Selve behandlingen varer ca. 45 minutter og udbydes til en overkommelig pris så alle kan være med…

AqVita NADA Café kalenderen kan ses her:

Der er p.t ingen NADA Caféer i kalenderen

Du har  mulighed for at tilmelde dig vores NADA caféer fra gang til gang eller købe et månedspas mod forudbetaling, som dermed giver dig adgang til deltagelse i alle NADA Caféer i den pågældende måned.

Betaling for deltagelse i en enkelt NADA café afregnes på selve behandlingsdagen via Mobilepay eller kontant før behandlingen påbegyndes.

På NADA Caféerne får du NADA behandling som består af 5 akupunkturnåle i hvert øre samt beroligende NADA te, hvis du ønsker det.

AqVita NADA Caféer afholdes i stilhed.

Jeg glæder mig til at møde dig:0)