Føler du dig fortravlet og stresset? Glemmer du vigtige ting og aftaler? Siger andre til dig at dit humør har ændret sig? – så er et besøg på en AqVita NADA Café måske lige noget for dig…

Hvad er NADA? – NADA er den mest beroligende form for akupunkturbehandling som du kan få. NADA stilner både sindet og kroppen og fremmer dermed over tid både indsigt omkring og overskud til at udføre de nødvendige ændringer, som skal til for at komme ud af stressmøllen og genvinde den indre balance.

Her hos AqVita afholdes der jævnligt NADA Caféer og du kan booke tid til en enkeltmandscafé her eller sammen med andre nedenfor:

NADA café forløb uge 44, 2 gange, man 28/10 + 30/10

Vores NADA Caféer afholdes altid i små grupper (max. 6 personer). Selve behandlingen varer ca. 45 minutter og udbydes til en overkommelig pris så alle kan være med…
Du kan enten tilmelde dig vores NADA caféer fra gang til gang eller købe et månedspas mod forudbetaling, som dermed giver dig adgang til deltagelse i alle NADA Caféer i den pågældende måned.

Betaling for deltagelse i en enkelt NADA café afregnes på selve behandlingsdagen via Mobilepay eller kontant før behandlingen påbegyndes.

På NADA Caféerne får du NADA behandling som består af 5 akupunkturnåle i hvert øre samt beroligende NADA te.

AqVita NADA Caféer afholdes i stilhed.

Jeg glæder mig til at møde dig:0)